<< terug naar overzicht
Flooring 101

ontmoet Spirit, onze kijk op moderne vinylvloeren

De tijd waarin vinylvloeren als oubollig bestempeld werden is lang voorbij. Moderne vinylvloeren zijn enorm veelzijdig. Dat is de reden waarom mensen terug helemaal voor hun charmes gevallen zijn. Onze nieuwe Spirit-lijn is hier om jouw huis te voorzien van een mooie, moderne vinylvloer.

Country Brown

Vinyl Planken - Spirit Pro 55 Click Planks - Country Brown

Een moderne vinylvloer moet niet koud zijn

Voor sommigen is een modern interieur gelijk aan een neutraal, misschien zelfs koud interieur met strakke lijnen. Maar wat als dat niet zo moet zijn? Het is jouw huis, dus je kan ermee doen wat je wil. Spirit geeft jou die vrijheid, aangezien je de keuze hebt uit planken en tegels. Bij deze tegels kan je kiezen uit 16 verschillende kleuren, terwijl de planken zelfs 36 varianten hebben. Maak je dus geen zorgen; Spirit heeft een moderne vinylvloer voor iedereen.

Yosemite

Vinyl Planken - Spirit XL GlueDown 55 Planks - Yosemite 

Spirit behoort tot de top van moderne vinylvloeren dankzij zijn flexibiliteit

1. Het ziet eruit als echt hout of steen

Onze Spirit-lijn brengt natuurlijke kleuren met echte houtstructuren samen om elk detail tot leven te wekken. Dit maakt het bijna onmogelijk om het verschil te zien tussen een Spirit-vloer en een echte houten vloer. Je voelt zelfs elk korreltje als je hem aanraakt. Dit resulteert in een authentieke, natuurlijke look naast alle andere voordelen van een moderne vinylvloer.

Lees meer

2. Makkelijk te onderhouden in alle opzichten

Katten, kinderen of keukenblunders. Deze drie K's zijn geen probleem voor Spirit. Kleine ongelukjes gebeuren sowieso in het dagelijkse leven, maar dat betekent niet dat daarom veel moet schoonmaken. Een moderne vinylvloer als Spirit is voorzien van een vlekken- en vochtbestendige coating, die schoonmaken kinderspel maakt. Dit geeft jou meer tijd om eens lekker te ontspannen.

Less meer

Moodboard Just like real wood

3. Stabiliteit is verzekerd, waar dan ook

Wanneer je een nieuwe vloer legt, wil je dat dit een vloer is waar je op kan rekenen. We ontwikkelden een specifieke nazorg voor onze Spirit-lijn waardoor stabiliteit altijd verzekerd is. Zware schommelingen in temperatuur hebben daarom geen impact meer op de stabiliteit van jouw vloer. Deze eigenschappen maken Spirit een uitstekende keuze wanneer je ook vloerverwarming wil! Net zoals elke andere moderne vinylvloer, kan je Spirit plaatsen als click- of gluedown-vinylvloer. Zo ben je vrij om te doen wat jij wil.

Lees meer

4. Minder lawaai dankzij de geluiddempende eigenschappen

Na een lange, zware dag op het werk wil je gewoon wat rust en stilte. Dat is exact wat Spirit jou te bieden heeft. Elke plank en tegel is voorzien van een innovatieve, geïntegreerde ondervloer met geluiddempende eigenschappen. Zo verminderen we het volume van voetstappen en gereflecteerd geluid met maximum 20 decibel!

Lees meer

Moodboard Soundproof

5. Waterbestendig en dus ideaal voor vochtige ruimtes

Spirit is niet alleen makkelijk te onderhouden, maar het is ook 100% waterbestendig. Dit maakt Spirit een goede keuze voor jouw badkamer. Het is ook mogelijk om Spirit te gebruiken als een moderne vinylvloer voor jouw kelder, aangezien de vochtigheid Spirit niet deert. Spirit behoudt zijn vorm en blijft op zijn plaats, onafhankelijk van hoe vochtig of nat het wordt!

Lees meer

6. 100% ftalatenvrij, want het milieu is belangrijk voor ons

Tijdens het productieproces van vinylvloeren wordt er vaak een chemische stof gebruikt die bekend staat als ftalaten. Maar, om van Spirit een echte, moderne vinvylvloer te maken, besloten we om deze stof niet te gebruiken bij de productie. Niet omdat dat moest, maar omdat wij vinden dat het milieu belangrijk is.

Lees meer

Moodboard Phtalate free

7. Bovendien is het makkelijk te plaatsen

De gebruiksvriendelijkheid van Spirit was onze topprioriteit. Als je jezelf heel wat werk, stof en tijd wil besparen, kan je Spirit installeren als een zwevende vinylvloer. Zo moet je je oude vloer niet opbreken en kan je je interieur in één nacht een makeover geven. Ons 2G/5G lock systeem of onze FastTec zelfklevende ondervloer maken de installatie zo makkelijk mogelijk.

 

Ben jij benieuwd hoe we een product met zo veel voordelen hebben gemaakt?

Onze R&D-afdeling heeft hun zware werk vastgelegd voor jouw plezier. Neem een kijkje achter de schermen en ontdek de onverwachte manier waarop deze moderne vinylvloer ontwikkeld werd hier. Wil je zien welke verschillende producten Spirit heeft? Bekijk dan hier onze catalogus

Volg @berryalloc op Instagram!